5 tot 7 augustus terug Classic Days

Vele jaren vonden de Classic Days op en rond het domein “Schloss Dyck” plaats. De editie 2022 zal doorgaan op een heel nieuwe locatie. Dit jaar kan je het event terugvinden in Green Park Düsseldorf. Wij gaan kijken en we willen een warme oproep doen aan iedere classic car liefhebber om hetzelfde te doen! Om je nu al in de stemming te brengen nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen naar ons verslag van 2019.

Wat te verwachten

Zoals bij de meeste events van dit kaliber zijn er tal van categorieën, in iedere categorie zijn prijzen te winnen dus de deelnemers zetten allen hun beste beentje voor.

Ik som ze kort even voor jullie op, uitvoerig verslag mag je verwachten na ons bezoek.

Racing Legends, Masterpieces, Motoren en zijspannen, Lovely Heroes, Nostalgic Journeys, Stars & Stripes, Made in Germany.

Diverse Treffen

Dit is eerder nieuw, we zien dat er een aantal treffen zullen plaatsvinden dit jaar. Zo is er een treffen voor VW Bulli’s, Land Rovers, DeLoreans, vrachtwagens en raceauto transporters en een California Dreaming bijeenkomst.

Charme & Style

Het Classic Days event in Düsseldorf is een stijlvol event. Vele van de bezoekers komen dan ook helemaal opgekleed in een outfit passend bij de gepresenteerde auto’s. Er is sinds dit jaar ook een echte Dresscode.

Meer info kan je terugvinden op de website van Classic Days. Tickets kosten € 33; voor één dag of € 55; voor het hele weekend. Kom je met je oldtimer dan parkeer je gratis!

Tot ziens in Düsseldorf!