Autoworld Brussel blijft in beweging en maakt programma voor 2022 bekend.

In het Autoworld museum van Brussel worden regelmatig tijdelijke expo’s georganiseerd. Via onze blog kan u hier ook mee van genieten.   

Recent werden er nog twee tentoonstellingen afgesloten met “100 jaar Circuit van Francorchamps” en de  “Supercar expo”. Deze laatste was de succesvolste, tot nu toe, met meer dan 50.000 bezoekers en werd zelfs met een maand verlengd.

Autoworld heeft nu zijn kalender bekend gemaakt, voor de in 2022, op stapel staande expo’s

Sinds 5 februari en tot 27 maart nemen de VW kevertjes opnieuw plaats in het museum. Deze keer staat de band tussen de eigenaar en de auto centraal.

Vanaf 1 april en tot 26 juni weergalmt er muziek door het Jubelpark met de expo: “Rock’n roll Cars”. Hier komen de auto’s aan bod die een link hebben met de muziekgeschiedenis.

De zomer kleurt  Italiaans met de: Alfa Romeo Storico. Hierin wordt de geschiedenis van Alfa Romeo  uitgebreid voorgesteld tijdens de periode van 1 juli tot 28 augustus. Er zullen zowel seriemodellen als racewagens ( samen 45 stuks ) tentoongesteld worden. Op 3 juli is er zelfs een grote Alfa bijeenkomst op de Esplanade voor het museum.

Meer Italiaans geweld is er met de steigerende paarden van Ferrari. Het merk van Enzo viert dit jaar zijn 75e verjaardag en neemt, vijf jaar na hun vorige passage, opnieuw plaats in Autoworld. U kan ze bewonderen vanaf 23 september tot en met 4 december.

De Ferrari’s maken dan plaats voor de grote winterexpo maar daar is het thema momenteel nog niet van bekend. Wij houden u hiervan zeker op de hoogte.

Liefhebbers van motorfietsen kunnen van 12 augustus tot en met 18 september de expo over het Belgische motorenfietsmerk Sarolea gaan bekijken.

Wij kunnen u een bezoek aan Autoworld zeker aanbevelen. Naast al de mooie auto’s is het prachtige gebouw in het Jubelpark zeker de moeite waard voor een bezoekje. Als u hiertoe niet in staat bent  kan u zeker op ons rekenen. Wij brengen uiteraard verslag van de belangrijkste expo’s. 

Tot in Autoworld!

Tickets en alle info over de expo’s kan u vinden via: www.autoworld.be