Aftellen naar Watches & Wonders 2022

Het aftellen is begonnen, na verschillende jaren waar Covid roet in het eten gooide en er geen events mogelijk waren is het eind deze maand, 30 maart om precies te zijn, eindelijk terug de beurt aan één van de hoogmissen in de horlogewereld “Watches and Wonders 2022” in Genève.

Wij zijn alvast heel benieuwd welke nieuwe horlogecreaties door de verschillende horloge merken nieuw op de markt worden gebracht of welke modellen een refresh krijgen.

Toch zijn er in het begin van het jaar al enkele fabrikanten die een tipje van de sluier reeds hebben opgelicht.

Omega lanceerde onlangs de vernieuwde Speedmaster ’57 met geüpdatet METAS-gecertificeerd binnenwerk met coaxial escapement en zijn aqua terra lijn brachten ze uit met nieuwe speelse kleuren.
Daarnaast lanceerde Omega ook een nieuw constellation model en een groene variant van de Seamaster Diver 300m.

Audemars Piguet bracht onlangs ook ter ere van de 50ste verjaardag van de Royal Oak ook een nieuwe 37 mm versie  van het model op de markt met een nieuw binnenwerk.

Zenith verbaasde iedereen dan weer een goeie maand geleden met de Defy Skyline aangedreven door het El Primero 3620 hoogfrequent binnenwerk met de allereerste 1/10de van een seconde indicator.

Volgende merken zullen aanwezig zijn op deze beurs:

A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, Cartier, Chanel, Chopard, Grand Seiko, Hermès, Hublot, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Oris, Panerai, Parmigiani Fleurier, Patek Philippe, Piaget, Roger Dubuis, Rolex, TAG Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels, Zenith

https://www.watchesandwonders.com/en/geneva-2022