Binnenkort Salon Privé London

Van 18 tot 20 april kan je al voor de derde keer genieten van Salon Privé London. Ook nu gaat dit stijlvolle event door op het domein van het Royal Hospital Chelsea in het hartje van Londen.

Ook al zijn de auto’s de sterren van het event toch is er veel meer te beleven. Je komt zowat iedere manier van transportmogelijkheid tegen hier. En je mag echt je fantasie de vrije loop laten gaan. Zo zie je hier helikopters, boten, motoren enz…

Eén van de hoogtepunten en exclusief voor Salon Privé Londen is het ‘Concours de Vente’ – een zorgvuldig samengestelde selectie van 75 zeldzame historische auto’s die allemaal te koop zijn. Van Aston Martins tot zeldzame en felbegeerde Jaguars, het Concours de Vente van dit jaar biedt net als de vorige edities weerom heel speciale auto’s aan.

De eerste dag zet Salon Privé de jarige Porsche 911 Turbo in de spotlights gevolgd door een reeks McLarens. Op zaterdag is er een presentatie van ruim 30 supercars op de grasvelden van het Royal Hospital Chelsea.

En uiteraard is er ook een Ladies dag, deze wordt georganiseerd door Boodles. Mannen, hou je creditcards bij ????.

Salon Privé London ontpopt zich steeds meer als een klein luxe auto event waar tal van merken hun nieuwste ontwikkelingen voor het eerst aan het grote publiek tonen.

Dit salon is trouwens het perfecte excuus om er een weekendje Londen van te maken. Tickets kan je via deze link bemachtigen.

Wil je zien hoe het er de vorige jaren aan toeging kijken dan zeker eens naar onze artikels van 2022 en 2023.