Binnenkort Spa Classic van 12 tot 14 mei

Binnenkort is het weer Spa Classic op het circuit van Spa-Francorchamps. Noem het gerust de hoogmis van het voorjaar voor de classic car liefhebber.

Al van bij de oprichting in 2011 is Spa Classic een van de populairste events van het Peter Auto seizoen.

Dat Spa-francorchamps één van de mooiste circuits ter wereld is merk je aan de grote variatie in deelnemers. Van bijna over de hele wereld komen rijders en bezoekers naar dit mythische circuit. Dat zal nu in mei niet anders zijn.

In 2022 vonden ruim 20.000 toeschouwers hun weg naar Spa Classic. Of het nu regent of zonnig is maakt hier zelfs niet uit. Spa-Francorchamps heeft onder eender welke weersomstandigheden spektakel te bieden.

Kom in mei naar Spa en bewonder op het mythische circuit de meest spectaculaire prototypes, GT-wagens en andere buitengewone bolides. Droom weg bij ronkende namen als de Ferrari 250 GT, de Porsche 917, de Ford GT40 of de Jaguar XJR-9. Alle deelnemers aan de 1.000 km of de 6 uur van Spa, zijn weer van de partij in hun respectievelijke categorieën.

Mis ook deze editie van Spa Classic niet en reserveer tijdig je tickets!

Wil je even zien hoe het er vorig jaar uitzag kijk dan zeker eens naar ons verslag van Spa Classic 2022

Meer info via spa-francorchamps.be/spa-classic