Binnenkort Zoute Grand Prix

Exclusiviteit ten top

Op zoek naar de meest exclusieve auto’s ter wereld? Kom dan van 6 tot 9 oktober naar Knokke-Heist voor de 13é editie van de Zoute Grand Prix week.

Zowel oud als nieuw komt ruimschoots aan bod. Zo vinden we maar liefst 21 autoconstructeurs die zowel Belgische als Europese premières meebrengen.

Denk daarbij al aan de volgende merken: Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Touring Superleggera, Dallara Stradale, De Tomaso, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Lotus, Maserati, McLaren, Mercedes, Porsche, Rimac, Rolls Royce en RUF

Veiling door Bonhams

Ook veilinghuis Bonhams is weer present. Er worden 75 historische wagens geveild, goed voor een verwachte veilingwaarde van meer dan 20 miljoen euro! Dit zou voor Bonhams ineens de belangrijkste veiling in Europa worden.

De mooiste classic cars vindt je hier

Meer op zoek naar classic cars? Dan is de fairway van de Royal Zoute Golf Club the place to be. Want daar vind je op 8 & 9 oktober het Zoute Concours D’Elegance By EY. Maar liefst 75 pareltjes staan verspreid over het golfterrein.

De Zoute Rally by stow

Uiteraard zijn er ook nog de talrijke ritten zoals de ZOUTE RALLY by stow. Zo toeren tal van classiccars gedurende drie dagen door Vlaanderen en de Nederlandse polders. Zoals gewoonlijk mogen zij een prachtig parcours verwachten.