Binnenkort Goodwood Revival

Komend weekeind is het weerom de Goodwood Revival, het betreft ondertussen de 20é uitgave van dit Retro Classiccar evenement.

De Goodwood Revival katapulteert je als bezoeker recht de jaren vijftig in want waar je ook kijkt alles straalt die periode uit.

Uiteraard de auto’s en motoren, die stammen allen uit de initiële periode dat het circuit open was (1948 – 1966). De auto’s hoeven niet echt uit die jaren te komen maar ze moeten wel in die periode op het circuit hebben geracet. En dan de kleding, volgens mij is de Revival echt één van de weinige events met een effectieve dress code. Ze is niet verplicht maar ik denk dat je niet op je gemak loopt in hedendaagse kledij. Niets wordt aan het toeval overgelaten want zelfs het drukwerk met bvb het programma van de dag erop is gedrukt alsof het recht uit de jaren 50 – 60 komt.

Over the Road is de benaming die de kermis krijgt die buiten het circuit ligt (het is ook letterlijk aan de andere kant van de weg). Ook hier is het fijn om te vertoeven tussen de attracties en standjes uit de jaren 50 – 60. Dit gaat van een paardenmolen tot een rollerskatebaan.

Ben je benieuwd hoe het er allemaal uitziet? Kijk dan vlug even naar ons verslag van de vorige Revival door HIER te klikken.

We gaan ons best doen om jullie van zoveel als mogelijk foto’s te voorzien tijdens ons verblijf dus volg ons zeker op onderstaande social media.

Wheels-and-things Facebook 

Wheels-and-things Instagram

En uiteraard deze blog

Verslag & Foto’s: Patrick Verheeken