Dit weekend: 75 jaar Porsche en Feryn Dakar Sport in de kijker op classic salon Flanders Collection Cars 2023

Dit jaar staat het thema ‘off-road’ in de kijker. De organisatie pakt uit met een bijzondere expositie van Range Rover Classics, waaronder de RR Classic LSE en 4×6. Bovendien is Feryn Dakar Sport aanwezig met de Dakar Rally opstelling. Zowel de Mercedes 6×6 race truck (2022 winnaar Classic Dakar Trucks) alsook de Toyota 100 Classic van Pascal Feryn en Koen Wauters zullen hier opgesteld worden.

Bovendien bestaat Porsche 75 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum brengt Flanders Collection Cars een hommage aan de iconische sportwagenfabrikant. Vanwege het ‘off-road’ thema wordt er voor een knipoog naar het rally verleden van Porsche gekozen. 911 Motorsport presenteert daarom niet één maar 2 van de 20 geproduceerde modellen van de Porsche 911 SC RS uit de JFD Collection. Deze unieke racewagens werden door Porsche in de jaren ’80  geproduceerd om te voldoen aan de homologatie van het World Rally Championship.

Meer info op de website van Flanders Collection Cars