Binnenkort Salon Privé Blenheim Palace

Van 31 augustus tot en met 4 september is het Salon Privé op het domein Blenheim Palace de place to be in Londen en omgeving.

We zijn er nog niet eerder geweest en geraken er dit jaar helaas ook niet. Maar laat dat jullie vooral niet tegenhouden om dit prestigieuze event te bezoeken. En prestigieus mag je het zeker noemen.

Ik stel voor dat je eerst even kijkt naar dit filmpje, je komt zo in de sfeer.

Het Salon Privé is verspreid over 5 dagen met iedere dag een bepaalde focus. We overlopen kort.

Salon Privé Concours d’Elégance presented by Aviva

Dit is het enige item dat over twee dagen gaat. Hier zie je dan ook de meest bijzondere auto’s voorgesteld.

Eén van de mooiste Concours d’Elegance opent met meer dan 100 zeer begeerlijke auto’s en motorfietsen van over de hele wereld tentoongesteld op het grasveld. ICJAG juryleden houden toezicht op de collectie en kennen in de namiddag de winnaars en de runner-up’s toe.

Er zijn ook heel speciale collecties aanwezig, zo zien we al minstens vier op maat gemaakte Rolls-Royces.

Salon Privé Ladies’ Day presented by Boodles

Salon Privé Ladies’ Day gepresenteerd door Boodles is de gelegenheid om te zien en gezien te worden met hoeden in alle vormen en maten verspreid over het domein. Van de aanwezige gaste wordt verwacht dat ze er op hun paasbest uitzien, stijl en mode zullen de hoofdrol spelen.

De sponsor van de dag, Boodles, wacht op u in hun paviljoen met een glas champagne en de mooiste juwelen uit hun collectie.

Salon Privé Club Trophy presented by Lockton

Na meer dan 1.000 auto’s te hebben verwelkomd voor de Salon Privé Club Trophy presented by Lockton in 2021, zijn we verheugd om de terugkeer aan te kondigen in 2022 met meer exclusiviteit dan ooit. Gesloten voor het publiek en beperkt tot de eigenaars van de merken die aanwezig zijn op de South Lawn.

Salon Privé Classic & Supercar at Blenheim Palace

Spectaculaire actie op het domein van het Paleis!
Op zondag 4 september opent Salon Privé haar deuren voor het publiek voor een dag van spectaculaire auto-actie en animatie voor het hele gezin.

Ervaar de puurheid en kracht van ’s werelds meest begeerlijke auto’s, van zeldzame en exotische klassiekers tot de allernieuwste super- en hypercars. Uiteraard wordt ook op zondag aan de innerlijke mens gedacht met tal van eetstandjes, bars en live entertainment.

Wanneer en waar?

Van 31 augustus tot 4 september op het domein van Blenheim Palace. Blenheim Palace ligt aan de rand van het pittoreske stadje Woodstock in Oxfordshire en op slechts twintig minuten reizen van de stad Oxford.

Tickets kan je hier aankopen.