Salon Privé Londen van 21 t.e.m. 23 april

We hebben er nog niet eerder over geschreven en we zijn er ook nog niet eerder langs geweest. Dit jaar brengen we daar verandering in. En waarom jij ook zou moeten gaan proberen we kort duidelijk te maken!

Exclusief

Salon Privé, de naam zegt alles. Het betreft hier geen platgelopen kermis maar een stijlvol georganiseerd event in een prachtig kader.

Gedurende drie dagen kan je genieten van de meest exclusieve bolide’s die op onze planeet rondrijden. En dit zowel bij de classic cars maar ook dankzij wereldpremières.

Aston Martin Vantage V12

Wat vindt je bvb van de hierboven getoonde Aston Martin Vantage V12. Kopen zit er niet meer in. De amper 333 exemplaren die worden gebouwd waren al lang verkocht nog de eerste in productie ging.

Alfa Romeo 12C Prototipo

Voel je meer iets voor classic cars? Dan zal je zeker aan je trekken komen, als voorbeeld hierboven de lang verloren gewaande Alfa Romeo 12C Prototipo. Tijdens het Salon Privé Londen wordt over deze auto een exclusief boek voorgesteld.

Exclusief is het zeker want er worden slechts 250 genummerde exemplaren van gedrukt. Wellicht zal je echter niet dichter bij deze Alfa Romeo 12C Proptotipo komen denk ik.

De auto’s, de boeken, de exclusieve setting en bijhorende sfeer zijn meer dan redenen genoeg om af te zakken naar Londen voor dit geweldige event. Wij zullen in ieder geval verslag uitbrengen.

Tickets kan je bestellen op de website van Salon Privé London en hopelijk ontmoeten we je daar!