Binnenkort Spa Six Hours

Terwijl de motoren nog brullen op het Goodwood circuit maken we ons stilaan op om de Spa Six Hours te bezoeken. Mede door de corona pandemie zal het voor ons het eerste grote evenement zijn dat we bezoeken in lange tijd.

Wij tellen de dagen af, zoveel goesting hebben we hierin! We hopen dat het ook bij jullie kriebelt en we willen jullie dan ook allemaal uitnodigen om tijdens het weekend van 1,2 en 3 oktober af te zakken naar het circuit van Spa Francorchamps.

Zoals de voorgaande edities zullen we weerom getrakteerd worden op tal van spannende races op het mooiste circuit van de wereld.

De volgende categorieën mogen jullie al zeker verwachten. Spa Six Hours Endurance, Masters Historic Formula One, Masters Historic Sports Cars, Masters Endurance Legends, Marsters Gentlemen Drivers en de Masters Pre-66 Touring cars. Geloof ons, je kan er zonder problemen drie dagen mee vullen.

Ook de randgebeurtenissen zijn meer dan de moeite waard. Zo kan je in en uit de pits lopen, de ultieme kans om eens naast een echte formule 1 wagen te staan. Maar ook de talrijk aanwezige kraampje met boeken en andere auto memorabilia zijn de moeite van een bezoekje waard.

Voor ons één van de top classiccar evenementen in Belgie dus boek je tickets en kom ook eens kijken! Wedden dat je volgende editie niet meer wil missen.

Tickets bestellen kan via deze link: Ja ik wil ook naar de Spa Six Hours!

Verslag & foto’s: Patrick Verheeken