Techno-Classica Essen, wij zijn er klaar voor!

Techno-Classica Essen blaast dit jaar 31 kaarsjes uit. Gedurende die 31 edities is Techno-Classica Essen uitgegroeid tot één van de belangrijkste en zeker tot de grootste beurs in Europa.

Enkele cijfers, meer dan 2700 auto’s te koop, meer dan 1250 standhouders, meer dan 20 internationale merken uit de autoindustrie met meestal prachtige en indrukwekkende standen.

Maar daar stopt het niet want je kan zowat van ieder merk wel een club vinden. Zo zijn er maar liefst meer dan 220 classic car clubs aanwezig in Essen.

Door de vele aangeboden auto’s en aanwezige standhouders is dit dan ook een echt verkoopsalon. Ook veilinghuis RM Sotheby’s zal aanwezig zijn en maar liefst 230 objecten te koop aanbieden. Ik zet bewust objecten want het gaat hier niet uitsluitend over auto’s. Ook een heel aantal automemorabilia zullen onder de hamer gaan.

Wij gaan op vrijdag een kijkje nemen en we kunnen niet anders zeggen dan dat je dat eigenlijk ook zou moeten doen! Lukt het toch niet dan kan je naderhand ons verslag lezen. Uiteraard kan je ook al even een kijkje nemen naar ons verslag van vorig jaar. Je kan dat HIER vinden.