Binnenkort Salon Privé London

Op zoek naar een ‘luxe’ classic car event? Stop dan met zoeken en reserveer je tickets voor Salon Privé London.

Voor de tweede keer is het verzamelen geblazen op het domein van het Royal Hospital Chelsea in het hartje van Londen.

Salon Privé London ontpopt zich als een klein luxe auto event waar tal van merken hun nieuwste ontwikkelingen voor het eerst aan het grote publiek tonen.

Terwijl de premiere’s elkaar opvolgen is er op het centrale plein een Concours De Vente. De meest exclusieve classic cars worden hier te koop aangeboden. Want op dit salon is alles te koop, niet dat het koopjes zijn want de tentoongestelde auto’s zijn stuk voor stuk pareltjes. Dromen mag hé ????.

Dat het Salon Privé London een luxe event is merk je aan alles op het domein. Zo is er ook een uurwerk en juwelen afdeling maar vindt je er ook bedrijven terug die je auto ‘personaliseren’. En hier kan je echt je gedachten de vrije loop laten want echt alles is mogelijk.

Zin om eens te dromen kom dan zeker naar Salon Privé London en maak er ineens een citytrip van.

Meer info op de website van Salon Privé London