Goodwood Revival, The future is classic.

Goodwood Revival 2016 (1 van 5)Vandaag zijn we begonnen bij Credit Suisse die hun achtste Historic Racing Forum hielden met als thema “Closed Cockpit versus Single Seaters”. Het debat werd gevoerd door race legenden met als bekendste piloot Sir Stirling Moss OBE. Uiteraard zullen de namen Jochen Mass, Derek Bell MBE, Dario Franchitti MBE, David Brabham en Alain de Cadenet ook wel de oren doen spitsen. Dit alles werd in goede banen geleid door Henry Hope-Frost.

Goodwood Revival 2016 (2 van 5)Dat dit een regenachtige dag zou worden hadden we verwacht maar dat ik meermaals doorweekt zou zijn daar had ik niet echt op gerekend. Het is gewoon niet over geweest vandaag. Dus besloten we binnenactiviteiten te plannen, we waren helaas niet de enigen die op dit idee waren gekomen… Zo bezochten we o.a. de Earls Court Motorshow.

Goodwood Revival 2016 (3 van 5)De veiling bij Bonhams stond ook op het lijstje, daar was de blikvanger een Porsche Spyder 550RS met een bodywork van Wendler met een verwachte opbrengst van £ 7 miljoen. Al trokken we toch wel grote ogen toen een oude reiskoffer verkocht werd voor £ 18000; zonder veilingtaksen.

Goodwood Revival 2016 (1 van 1)-3Gezien de slechte weersomstandigheden was er wel meer spektakel op en naast het circuit dat op zijn beurt ook weer een ander soort foto’s opleverde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*