Goodwood Revival op 9, 10 & 11 September.

Goodwood 2015_-48Op 9, 10 en 11 september is het weer Revival in Goodwood. We waren er vorig jaar voor de eerste keer en waren direct verkocht dus onze koffers staan bijna gepakt voor toch wel één van de meest indrukwekkende classic car events van het jaar!Volgens mij bestaat er niet zoiets als een “gewone Revival” want elke editie is uniek. En dat is net wat deze ook weer belooft te zijn!

Laat ons gewoon eens beginnen in de lucht, dit jaar zal er een uitzonderlijk aantal historische vliegtuigen deelnemen aan de Freddie March Spirit of Aviation.Goodwood 2015_-4

Uiteraard is de meeste actie op de grond te beleven, zo is er een Brabham Driver Tribute ter ere van Sir Jack Brabham. Nu 50 jaar geleden claimde hij het F1 kampioenschap als enige rijder ooit met een auto die zijn eigen naam droeg.

En zijn er nog de drivers, Er zijn ondertussen een groot aantal namen bekend en zoals steeds zijn het niet de minsten hoor. Hebben bevestigd, Giedo van der Garde, Christian Horner, Jochen Mass, Jackie Oliver, Jean Alesi, Mark Blundell, David Brabham, David Coulthard, Tom Kristensen, Nicolas Minassian, Darren Turner, Richard Attwood, Derek Bell, Robert Huff, Andrew Jordan, Matt Neal, Jason Plato, Anthony Reid, Gordon Shedden, Steve Soper, Robb Gravett, Michael Dunlop, John McGuinness, Kevin, Schwantz, Freddie Spencer, Steve Parrish, Troy Corser, Rowan Atkinson, Chris Harris, Theo Paghitis, Tiff Needell, Sir Chris Hoy en nog een heleboel anderen..Goodwood 2015_-88Heeft u er ook zin in gekregen? Er zijn nog enkele Hospitality pakketten ter beschikking via deze link.

Kan u er niet bijzijn? Volg dan zeker onze Blog, Facebook en Instagram want we brengen verslag uit van bij de Revival zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*