The Spirit of the superfast watch.

Chopard Superfast Watch-8De superfast modellen van de gerenommeerde uurwerkbouwer Chopard zijn de overtreffende trap in de sportieve horloges. Hun imposante kast geeft hen een sterke aanwezigheid om de pols en stralen mede hierdoor een eigen persoonlijkheid uit.

De eigentijdse vormgeving alsook de technische kenmerken zoals het Chopard engine design en de luxueuze afwerking plaatst ze aan de top van de Classic Racing collectie.

Porsche bevestigde zijn historische motorsport en endurance racing succes 17 jaar na zijn laatste overwinning in Le Mans. De drie LMP1 Porsche 919 Hybride autos bestuurd door Nico Hülkenberg, Mark Webber en Romain Dumas starten vanaf de eerste drie plaatsen op de grid. Na 395 ronden in een slopende 24 uur gingen ze over de finish als eerste, tweede en vijfde. Hiermee haalden ze een dubbele overwinning binnen voor het team en lieten ze de wereld zien dat Porsche weer helemaal terug is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*