Goodwood Festival of Speed in volle gang.

Goodwood Fos 2016 (10 van 14)Zeven zonnen schenen deze ochtend, het beloofde een droge dag te worden! We gaan er in ieder geval van profiteren om zoveel als mogelijk foto’s buiten te nemen. De massa mensen die deze ochtend met de Brexit werden geconfronteerd laten het duidelijk niet aan hun hart komen en waren massaal aanwezig op het event.Al vanaf 8u30 starten de motoren en zou het motorgehuil pas terug uitsterven na 18u00. We steken al direct van wal met een toch wel een unieke auto, de BMW 2002 Turbo Homage maakte zijn onaangekondigde entre tijdens het Festival Of Speed te Goodwood.

Goodwood Fos 2016 (8 van 14)Ter ere van het 100 jarig bestaan van BMW werd er aan het merk extra veel aandacht geschonken, zo was er de BMW 328 Mille Miglia, De M1 procar, de 3.0 CSL, de 635 CSI en vele andere.

Goodwood Fos 2016 (4 van 4)Mad Mike was ook weer van de partij met zijn Mazda MX8 waarmee hij dwars over het circuit raasde.

Goodwood Fos 2016 (14 van 14)De Red Arows deden meer dan een Fly-by want ze voerden een show op die vlotjes een half uur duurde en soms spectaculaire stunts opleverde. Morgen meer beelden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*