Wheels and Things rijdt voor het goede doel

Met Team Big George rijden we af en toe een rally. Dit jaar rijden we de European Mountain Summit, een korte maar uitdagende roadtrip over de Alpen. Met de trip heen en weer naar huis komen we in totaal op een 3500km.

Big George

Voor zij die Big George nog niet zouden kennen stel ik hem graag even voor. Big George is een Range Rover TD6 Vogue van 2004. Ondertussen staan er meer dan 342.000Km op de teller. Maar we hebben hem de laatste maanden stevig onder handen genomen.

Goed doel

Voor alle duidelijkheid we rijden de rally omdat we dat graag doen! Maar het maakt het zonder twijfel een stuk leuker te weten dat we anderen hiermee steunen.

VZW Holdamhoeve

De European Mountain Summit rijden we voor de VZW Holdamhoeve in Sint-Gillis waas. Dit kleinschalig project heeft als doel mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding aan te bieden. Uiteraard zijn hier middelen voor nodig. Zo willen ze een nieuw sanitair blok bouwen, een betere toegangsweg aanleggen voor rolstoelgebruikers en nog zoveel meer.

Hoe ons volgen en hoe ons steunen?

Na de rally zullen we een samenvattend verslag maken maar als je ons écht wil volgen dan kan dat via de website van Team Big George en uiteraard ook via de Facebook en Instagram.