Binnenkort te beleven in België, Spa-Classic & Zolder Historic Grand Prix

Binnenkort is het weer zover, na een (te lange) winterstop kunnen we terug volop genieten van talrijke outdoor evenementen.

Neem er dus alvast je agenda bij en schrap die luie zondag want maar liefst twee weekends na elkaar is het genieten op de twee Belgische circuits!

Op 18-19 en 20 mei is het Spa-Classic, het wellicht mooiste circuit ter wereld ontvangt dan weer honderden classic cars die in verschillende categorieën het beste van zichzelf zullen geven. Wil je graag zien hoe het er vorig jaar aan toe ging klik dan op DEZE LINK om ons verslag van vorig jaar te bekijken. Wil je liever een kijken op de website van Spa-Classic dan kan dat via DEZE LINK.

Voor het tweede jaar op rij kan je in het weekeind van 26 en 27 mei naar het circuit van Zolder. Na de geslaagde versie van vorig jaar zijn ook nu de verwachtingen hoog gespannen. Benieuwd naar ons verslag van vorig jaar dan kan je gerust een kijkje nemen via DEZE LINK. Een kijkje nemen op de website van circuit Zolder kan via DEZE LINK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*