Uitstap Retromobile Parijs op 11 februari 2018

Al gedurende vele jaren bezoeken we Retromobile te Parijs, wellicht één van de mooiste classic car beurzen in Europa. Nu is dit voor één dag perfect te doen om met de auto heen en weer te rijden, alleen krijg je in een auto slechts 5 personen en jaar na jaar vroegen er wel mensen of ze ook meekonden.

Dus is vorig jaar het idee ontstaan om eventueel met een bus te rijden en zo een groter aantal liefhebbers te kunnen meenemen.

Een busreis heeft tal van voordelen, je zit wat ruimer en vooral je hoeft je niks aan te trekken ivm parking vermoeidheid of wat dan ook. bovendien reis je in alle comfort 😉

Natuurlijk moeten we dan wel voldoende deelnemers hebben en vandaar dit bericht en ook al direct de vraag om dit bericht zoveel mogelijk te delen

Dus als u een autoliefhebber bent in hart en nieren en graag een dagje in Parijs wil vertoeven om de mooiste classic cars te bekijken dan kan je mailtje sturen door HIER te klikken of als de link niet zou werken stuur dan een e-mail naar patrick@wheels-and-things.com. De trip gaat door op zondag 11 februari met een vertrek in Verrebroek rond 06u00 in de ochtend (terug thuis rond 0u00). Eens we een idee hebben met hoeveel we kunnen gaan laten we een exacte prijs weten maar indien we met een 20 personen zijn zit deze in de buurt van 80 euro per persoon, kunnen we met 30 personen gaan dan daalt de prijs naar € 70 per persoon en vanaf 40 personen daalt de prijs zelfs naar € 60 per persoon. Wij van wheels-and-things zorgen voor een ontbijtje op de bus. Deze prijs is all-in want deze bevat de busreis, de peage, de parking de chauffeur, het toegangsticket enz.

Inschrijven kan tot 22 januari. Dan sluiten we af en kunnen we laten weten of het doorgaat en wat de exacte prijs zal zijn.

Dus gelieve dit bericht zeker te delen.

Ben je benieuwd wat Retromobile inhoud? dan kan je in bijgevoegde links de vorige edities bekijken.

Retromobile 2015
Retromobile 2016
Retromobile 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*