Interclassics Brussel, niet te missen!!

Classic cars trekken je aan, oude techniek interesseert je, de lijnen van auto’s uit een ver verleden geven je kippenvel… Dan moet je eigenlijk maar één ding doen en dat is de datums 17, 18 en 19 november vrij houden (of één van de drie dagen). Het is dan namelijk de derde keer dat Interclassics Brussel wordt georganiseerd. Interclassics Brussel heeft dit jaar als centraal thema “The Big Five”. De vijf belangrijkste automusea van Europa zullen elk drie van hun topstukken meebrengen. Het gaat telkens om een vooroorlogse, een model dat het museum typeert en een race auto. Alleen deze collectie maakt het al de moeite om af te zakken naar Brussel maar er is nog zoveel meer. Je kan tickets online bestellen via deze link. Niet twijfelen, gewoon doen en wij garanderen dat je er geen spijt van krijgt!

Ben je al benieuwd geworden? kijk dan vlug naar onze verslagen van vorige jaren.

Interclassics Brussel 2015
Interclassics Brussel 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*