Schloss Dyck komt er weer aan, reserveer de datum alvast in uw agenda!

Vorig jaar waren we voor het eerst te gast tijdens de Classic Days op het domein van Schloss Dyck. Vrijwel direct wisten we dat we zouden terugkomen.Het is een classic car event dat naar mijn gevoel wel wat aanleunt bij de Goodwood Revival, kleinschaliger en Duitser getint dat wel maar zonder discussie de verplaatsing meer dan waard. Vanuit omgeving Antwerpen sta je binnen de 2 uur op het domein en dan valt de uitgestrektheid toch wel op. Alles is netjes onderverdeeld en je komt ook hier eigenlijk ogen tekort. 

Net als bij de Revival wordt er ook hier met themas gewerkt, zo zien we de Racing Legends, de Classic Club Meetings, de Jewels in The Park, Made in Germany, Stars & Stripes, Charme & Style enz… Vorig jaar was er bvb ook het thema ‘Jagermeister cars’, nooit eerder zoveel oranje samen gezien!

Er is voor de Classic days niet echt een dress code maar het is wel leuk om te zien dat er toch zoveel bezoekers de moeite doen om hun kleding een beetje aan te passen naar de tijdsgeest van toen.

Het geheel vind plaats in een absoluut prachtig kader dus geen enkele reden om niet te gaan.

Schloss Dyck loopt van 4 tot 6 augustus en tickets kan je online of ter plaatse kopen. Online is wel wat voordeliger dacht ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*