Retromobile 2017

affiche-dates-infos-retromobile-2017-1

Classic car liefhebbers neem uw agenda en maak tijd tussen 8 en 12 februari 2017! Van alle indoor classic car beurzen mag u Retromobile zeker niet missen. Tijdens deze 42é editie valt er heel wat te bezichtigen, ik noem al enkele highlights.

Zo zijn er 6 unieke Delage GP auto’s samengebracht, is er een speciale stand met de turbo youngtimers van Renault. Bij Artcurial word oa de collectie van Hervé and Martine Ogliastro geveild en hier zitten enkele pareltjes tussen zoals een Bugatti Atalante 57 maar ook een Ferrari 166 Spyder Corsa Scaglietti, uiteraard is hier nog veel ander moois te ontdekken. Het is alweer 30 jaar geleden dat de monsters uit Group B  de circuits onveilig maakten, ter ere daarvan is er nu een aanzienlijk collectie te bezichtigen.  Nog enkele cijfers, vorig jaar is Retromobile bezocht door maar liefst 110.000 bezoekers en stonden de 550 standhouders op een oppervlakte van maar liefst 51,000 m². Ik zeg het eigenlijk ieder jaar opnieuw, als er één indoor event is dat niet op uw lijst mag ontbreken dan is het wel Retromobile. De unieke sfeer en prachtige locatie maken van deze beurs een niet te missen event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*