Interclassics Brussel op 18 – 19 & 20 November.

Interclassics_Brussel_small

Ook dit jaar is het voor classic car enthousiasten verzamelen geblazen op Brussels Expo voor Interclassics Brussel.

Het event vindt pas voor de tweede keer plaats in ons land maar neemt nu al de dubbele oppervlakte in van vorig jaar. Interclassics kan steunen op een jarenlange ervaring van Interclassics Maastricht en is zonder twijfel meer dan uw bezoek waard. Op vrijdag wordt het event geopend door ex F1 kampioen Thierry Boutsen. Buiten de prachtige collectiestukken zijn er ook tal van standjes met accessoires en onderdelen. Ook de boeken liefhebber komt ruimschoots aan zijn / haar trekken. Wil u even een indruk van hoe het er uitzag in november vorig jaar? Klik dan hier om ons verslag te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*