De Goodwood Revival 2016 is van start gegaan, een eerste impressie.

Goodwood Revival 2016 (5 van 8)Net als vorig jaar verliep de trip naar het Goodwood motor circuit erg vlot, we waren reeds ter plaatse om 11u00 lokale tijd. Het is reeds de 19é editie en net als de vorige keer sta je bij aankomst weer stomverbaasd hoe ze dit geregeld krijgen. Prachtige locatie, een uniek circuit zonder metershoge afsluiting, volledig en gemakkelijk toegankelijk, de uitzonderlijke sfeer brengt je in geen tijd 50 jaar terug, het sublieme wagenpark kom je nergens anders tegen in deze omvang.

Goodwood Revival 2016 (1 van 1)-2Aan bekende personen geen gebrek, iedereen wil er gewoon bij zijn. Zo zagen we vandaag Rowwan Atkinson (mr Bean), David Coulthard, Steve Soper en nog vele anderen.

Goodwood Revival 2016 (1 van 8)Tijdens de F1 demonstratie met grand prix wagens van 1967 werden we aangenaam verrast door een laag overvliegende Lancaster bommenwerper geflankeerd door twee Spitfires. Later zouden er nog meerdere vliegtuigen passeren.

Goodwood Revival 2016 (1 van 1)De publieke belangstelling was voor een vrijdag naar ons gevoel al zeer groot hetwelk ook weer meehielp in de aangename sfeer van het geheel.

Goodwood Revival 2016 (6 van 8)Ik maak er ook een beetje werk van om een aantal portretten te maken van de dikwijls prachtig uitgedoste mensen, meer foto’s zullen zeker nog volgen in het complete verslag.

Goodwood Revival 2016 (2 van 8)Vandaag werden er vooral oefenritten afgewerkt, de dag werd afgesloten met een wedstrijd. De Kinrara trophy die pas eindigde na zonsondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*