7 F1 Teams zullen present zijn tijdens het Festival of Speed

Goodwood F1 Teams

In minder dan een maand bulderen de motoren opnieuw in het park van Goodwood House. En dit jaar dragen de F1 teams daar extra aan bij.  Daar waar er in de vorige edities maar vijf teams aanwezig waren ( Ferrari – Red Bull – Mercedes – Mclaren en Williams ) zullen deze dit jaar het gezelschap krijgen van Renault en Force India.

Goodwood FOS (16 van 22) Goodwood is één van de weinige plaatsen waar je zo dicht bij een F1 wagen kan geraken. Nog een extra voordeel is dat de teams hun iets oudere wagens meebrengen met hun atmosferische V8 of V10 motoren en niet die Hybride stofzuigers van tegenwoordig.Goodwood FOS (8 van 22)

Bij de rijders zijn Nico Hulkenberg ( winnaar Le Mans 2015 ) en Jenson Button bevestigd. Martin Brundle zal de Brown F1 wagen besturen.Goodwood FOS Stoffel van Doorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*