Bezoek het Ferrari museum vanuit uw luie zetel.

Ferarri museumSinds kort is het Ferrari Museum in Maranello virtueel toegankelijk voor iedereen wereldwijd. Een internetverbinding is voldoende om dit prachtige museum te bezoeken. Eens dit bezoek achter de rug is kan je het inplannen bij uw volgende trip naar Italie.

Google Streetview zal u wellicht bekend in de oren klinken, wel het is nu net die dienst die het in sommige gevallen ook mogelijk maakt om in gebouwen binnen te kijken. De diverse musea van Ferarri zijn recent ook aan het lijstje toegevoegd.

Zo kan u er met enkele muisklikken door de gangen wandelen en 360° draaien op de verschillende gezichtspunten. Het is een mooie gelegenheid om enkele van de mooiste Ferrari’s uit de geschiedenis te ontdekken, je kan ze dikwijls vanuit verschillende hoeken bekijken en dit allemaal zonder dat je uit huis moet.

Er lopen verschillende tentoonstellingen die je virtueel kan bezoeken via de volgende linken.

De eerste is een tijdelijke tentoonstelling Genius and Secrets

Deze is de motoren tentoonstelling Engine museum

Hier vindt u een homage van Ferrari aan Pavarotti Ferrari’s homage to Pavarotti

En via deze link bezoekt u het Enzo Ferarri museum Enzo Ferarri museum

Ik zou zeggen veel plezier met jullie bezoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*