InterClassics Brussel

IC_Brussels_2015_V2
BRUSSEL, 6 november 2015 – Vanochtend is de eerste editie van InterClassics Brussels van start gegaan. Onder leiding van Andrea Croonenberghs werd in aanwezigheid van de minister van Staat, Herman de Croo, de beursvloer officieel geopend. De komende dagen staat Brussels Expo in het teken van de mooiste en meest exclusieve oldtimers. Naast een scala aan bijzondere klassiekers, wordt het hoofdthema ‘The History of Bugatti’ gepresenteerd aan de hand van maar liefst 30 unieke Bugatti’s.

Trotse Directeur InterClassics
Het organiseren van deze Belgische kwaliteitsbeurs was voor het ervaren team uit Nederland een nieuwe uitdaging. Erik Panis, directeur InterClassics, is trots op het resultaat: ‘Na 23 jaar InterClassics Maastricht hebben wij dit jaar de sprong naar Brussel gewaagd. Grote namen en merken hebben zich aan InterClassics Brussels verbonden. Dat zijn bijzondere en constructieve samenwerkingen die veel vertrouwen geven in de toekomst.’

Binnenkort een uitvoerig verslag met foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*