De Montblanc Heritage Chronométrie ExoTourbillon Minute Chronograph ontvangt de People’s Choice Award op de SIAR 2015

Montblanc Heritage Chronom-trie E xoTourbillon - Front 112542 B

Tijdens de SIAR (Internationaal salon voor Haute Horlogerie) dat voor de tweede keer is gehouden in Madrid wordt een selectie exclusieve uurwerken gepresenteerd door de meest vooraanstaande uurwerk fabrikanten.

Montblanc presenteerde de nieuwe ExoTourbillon Minute Chronograph die de twee belangrijkste chronograaf complicaties combineert. Namelijk een chrono om korte intervallen te meten en een gepatenteerde tourbillon constructie voor absolute precisie. Montblanc is er in geslaagd om uurwerk liefhebbers enthousiast te krijgen en daarvoor hebben ze de “People’s choice award” mogen ontvangen tijdens de SIAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*